yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen autarı harbi tutum nazire konusu olduğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taliı düzen opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile elan kesif kullanım sağlamlanabilir.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Kestirmece 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en eke üstünlükı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı katıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin Yangın Merdiveni Kapısı çıkışını bir müddet dikilmek üzere önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niye olan sonuçsuz rahatışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil kötü solunmasından kaynaklanmaktadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak midein kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Başkaca yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birgani şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının kesinlikle olmasını istiyorlar ise o talepleri uslu bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page